Bästa chansen att vinna på lotto

Bästa chansen att vinna på lotto

Är det möjligt att öka chanserna att vinna på lotteri? Det är en mycket intressant fråga som du nog är långt ifrån ensam om att vilja ha svar på. Det är ju slumpen som avgör vilka nummer som ska dras, vilket gör att du egentligen inte kan dra nytta av någon speciell taktik eller spelplan. Det finns däremot några tips du kan ha i åtanke för att öka chanserna att vinna något.

Prenumerera på raden

prenumerera lotto

Det bästa sättet att öka vinstchansen är att se till att verkligen spela. Många pratar om att de skulle vilja vinna storvinsten men många av de som säger detta spelar högst sporadiskt. Det säger sig självt att det inte går att vinna om man inte spelar och därför bör du börja med att se till att du verkligen är med i dragningarna. Det är lätt att glömma att lämna in sin lottorad när den hektiska vardagen gör sig gällande. Att lämna in en rad som du tror på och därefter börja prenumerera på den raden är därför det bästa du kan göra för att öka dina vinstchanser. Då vet du att du aldrig kommer missa en dragning så länge du betalar för ditt spel och du behöver inte stressa in på spelbutiken på väg hem från jobbet varje vecka.

Testa flera lotterier

lotto bingo

Naturligtvis har du större chans att vinna något om du deltar i flera lotterier. Det finns inget som hindrar att du spelar en rad på flera olika lottospel och eftersom lotterier är relativt billiga att spela på kan du troligtvis unna dig att delta i två-tre olika lotterier för att öka vinstchanserna. Du kanske inte plockar hem någon jackpot, men en hel del vinster av mindre modell kan det definitivt bli. Det pratas ju ofta om många bäckar små, och det ligger faktiskt något i det uttrycket.

Tänk på att allt spel ska vara roligt och att bara spela för pengar du har råd att undvara, har du problem så kontakta stödlinjen.se