Moderna babyprodukterna som är ett måste

Moderna babyprodukterna som är ett måste

Antalet babyprodukter blir ständigt fler. Men vad som har kännetecknat de senaste årens utveckling är att babyprodukterna även blivit avsevärt mycket mer fokuserade på säkerhet och funktionalitet. Vi har tittat närmare på några av de sorts babyprodukter som vi är övertygade är ett måste att ha för dig som är engagerad i din babys utveckling och framsteg.

Låt smidiga babyprodukter bli en hjälp på vägen till ett bättre samspel mellan dig och din baby. Och  frigör samtidigt mer tid till att umgås.

Babyvakter och babymonitorer

Dagens teknik har gjort det oerhört enkelt att skapa hög nivå av trygghet för såväl babyn som en själv. Att använda babyvakter länge varit ett givet sätt att hålla koll på det lilla barnet även när man själv inte befinner sig i rummet. Men dagens babymonitorer är mycket mer mångfacetterade och möjliggör såväl videoövervakning som tvåvägskommunikation som gör att barnet kan höra en betryggande röst.

Bärsele, bärsjal eller bärstol?

Många småbarnsföräldrar som gillar att vara på språng, och är vana med ett aktivt liv, har märkt att det inte alltid är så enkelt när det lilla barnet väl har dykt upp. Därför har smidiga bärdon kommit att bli ett givet sätt att få större frihet som småbarnsförälder. Perfekt för utflykten eller när man behöver ha händerna fria för vardagssysslor. Numera finns det oerhört många bärdon som är ergonomiska både för dig och din baby. Därmed är de ett alternativ även för längre bärstunder.

Kombinerad förvaringspåse och lekyta

Minimalism har blivit ett populärt begrepp. För även om man har stora ytor så är det ofta en trygghet att veta att man har ordning och reda. Särskilt som småbarnsförälder då det ibland kan kännas som att stökighet håller på att bli normalläget. Med hjälp av produkter som kombinerar lek och förvaring så kan man få ut det mesta av utrymmet man förfogar över. Och det blir även lättare att städa upp.

Figurtallrik i matmärkt silikon

När babyn blivit lite äldre och fast föda samt puréer blir ett stadigt inslag i kosthållningen, så är det ofta behändigt att ha tallrikar som är både enkla att använda, praktiska att sköta och framförallt roliga för barnet. Med figurformade tallrikar i silikon så får du chansen att dela upp maten på ett sätt som gör att det gör matstunden till en rolig upplevelse. Låt maten bli en avslappnad stund istället för att präglas av måsten.

Källa: https://www.babydrommen.se/basta-babyvakten/

Källa:https://www.ehandel.se/