De bästa tipsen för att fräscha upp din look

De bästa tipsen för att fräscha upp din look

Vill du förändra din look på ett säkert och effektivt sätt med hjälp av produkter eller metoder som ger dig ett fräscht utseende? Fortsätt då att läsa, för nedan får du händiga tips som är värda att ta hänsyn till.

Vill du också ta del av fler enkla råd för att förändra din look och hitta effektiva skönhetsprodukter för både hår, hud, naglar och ansikte? Ta då en tur över till experterna på Beautiq för produktrecensioner, guider och spännande artiklar med fokus på skönhet och hälsa.

Produkter och metoder för skönhetens skull

  • Satsa på en varmluftsborste – Att både ha en borste och plattång tar inte bara upp plats, utan det kan också bli en aning dyrt. Genom att istället köpa en varmluftsborste får du två händiga produkter i ett: en typ av borste som avger värme för att du ska kunna skapa de perfekta frisyrerna.
  • Vänd dig till populära märken – De finns fler än några få skönhetsprodukter från okända märken som innehåller skadliga ämnen då de har framställts på det billigaste möjliga sättet. Garantera att du alltid får säkert smink som är skonsamt mot din hud genom att bara köpa smink från populära märken som går att lita på. Billigt är inte alltid bäst.
  • Låt håret lufttorka – Överflödig värme kan i längden torka ut håret, och en stor bov är överanvändning av hårfönen. Om du vill skona ditt hår är det därför en god idé att ibland skippa hårfönen för att istället låta håret torka på egen hand.
lufttorka håret

Dra nytta av naturliga alternativ

Trots de många olika effektiva skönhetsprodukterna på marknaden kan det självfallet vara så att du föredrar lite billigare och mer naturliga alternativ som dessutom är mer lättillgängliga. Kanske tar du även beslutet att kombinera skönhetsprodukter med naturliga tillvägagångssätt för både en mer hälsosam vardag, en fräschare hud och en snygg look alla dagar i veckan. Följande är exempel på naturliga metoder som är värda att ha i åtanke.

  • Drick rikligt med vatten – Det är ingen hemlighet att vår hud mår bra av att återfuktas, och detta åstadkommer du genom att dricka rikligt med vatten. Samtidigt säkerställer du att din energi ligger på topp.
  • Gå på promenader – Inte nog med att du håller dig i form när du tar en promenad varje dag, utan du få också en uppfriskande känsla tillsammans med ökad blodcirkulation som håller din hud fräsch. Det finns helt enkelt bara positiva aspekter som promenader kan bjuda på.
  • Tepåsar – Efter att du har druckit te kan du sedan lägga påsarna i kallt vatten, blunda och placera dem på ögonen för att eliminera mörka ringar.
  • Avokado – Kanske har du tidigare hört talas om att använda avokados som ansiktsmasker, och tro det eller ej finns det en god anledning till att det har blivit så populärt. Att applicera mosad avokado på torr hud och låta det sitta i 15 – 30 minuter kan göra under för många.

Källor:

https://beautiq.se

https://www.livsmedelsverket.se/drick vatten