Bästa sätten att få tag på pengar på helgen

Bästa sätten att få tag på pengar på helgen

Har du fått ett akut behov av pengar och närmar dig helg. Har du bästa festen på gång och slut på cash? Här är några ideér som kanske kan vara något för dig.

Har du något att sälja?

Ett sätt som kan gå rätt snabbt är att rota igenom garderoben och bokhyllan efter något som är säljbart. Ligger en spelkonsol och skräpar eller har du en hög filmer som aldrig mer kommer att utnyttjas. En annons på exempelvis blocket kan ge en snabb inkomst om du sätter en bra rubrik och ett attraktivt pris.

Flaskor och burkar

Det kan kännas löjligt men ibland har man en bra hög med Petflaskor och burkar som aldrig har kommit till affären. 4 kronor per flaska gör att det kan bli en rätt bra summa. Finns även en del som ser det som en ren service om man tar hand om deras flaskor (föräldrar, grannar kanske) så att man kan behålla panten.

Låna av någon

Är det något riktigt viktigt och du vet att du har täckning för att betala tillbaka kan det vara värt att låna av någon man känner som en sista utväg. Det finns även vissa banker som erbjuder smslån med helgutbetalning, på sidan nyttlån.com kan man se vad som gäller hos några av dem som Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Lån är dock inget vi rekommenderar utan det bästa är att hitta någon annan metod. Kanske det finns någon du kan göra en tjänst som att gå med hunden eller klippa gräset.

Hoppas det löser sig till det Bästa!