Så hittar du de bästa troféerna till höstens cup

Så hittar du de bästa troféerna till höstens cup

När hösten kommer börjar det bli dags för spännande idrottscuper i såväl innebandy som ishockey. Det innebär att många tävlingskommittéer har fullt upp med planering just nu. Det gäller att hantera anmälningar, ordna boenden och mat, sätta ihop spelscheman som håller och se till att det finns lagvärdar som kan hjälpa lagen när de kommer. Dessutom gäller det förstås att införskaffa priser. Här beror det förstås till viss del på åldern på deltagarna. Om deltagarna är relativt unga kanske man vill att samtliga deltagare ska få medaljer. Dessutom vill man förmodligen premiera det vinnande laget. Kanske bör även de lag som kommer tvåa och trea få lite extra uppmärksamhet. En god idé kan vara att införskaffa medaljer så att de räcker till varje anmäld spelare. I tillägg kan man beställa en stor trofé till det vinnande laget och två lite mindre troféer till de lag som tar silver respektive brons. På Glentons.se hittar man såväl troféer som pokaler och medaljer.

pris till cupen troféer

Välj rätt trofé

Om du är ansvarig tävlingsledare, eller den som ansvarar för att köpa in priser till tävlingen, behöver du ta en titt på utbudet. Det gäller att hitta rätt trofé för just den cup er klubb ska anordna. Du kan till exempel välja glastroféer med valfritt motiv och gravyr. Det kan till exempel vara så att er logga, eller cupens logga ska synas på trofén, tillsammans med en text som visar att laget kommit 1:a, 2:a eller 3:a i cupen. Glastroféer kan se ut på många olika sätt. Vissa av dem är anpassade för specifika sporter. Det finns till exempel troféer formade som en fotboll, som ju passar utmärkt som pris på en fotbollscup. Det finns också troféer formade som en puck, vilket ju är det optimala valet vid en ishockeycup. Möjligheterna är många.

Kristalltroféer är ofta mycket vackra och det finns gott om alternativ. Antingen väljer du en specialgjord för just den sport som är aktuell, eller en mer allmän som ni kan anpassa efter era behov. Det förekommer naturligtvis en del prisskillnader. Om ni enbart delar ut priser till de tre vinnande lagen kanske ni vill satsa på en lite dyrare modell, medan ni kanske hellre väljer en lite enklare variant om samtliga deltagande lag ska belönas.